MENU
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Баскетбольний сезон - завершено.
23:05
Баскетбольний сезон - завершено.

Завершився  сезон 2015 року для відділення баскетболу Монастириської ДЮСШ товариським турніром « На  призи  Святого  Миколая»,  який 22 грудня  відбувся у  м. Гусятині. Крім нашої, на змагання прибуло ще три команди юнаків ДЮСШ 2002 – 2003 р.н., а саме: команда Чортківської ДЮСШ, Хоросківської  та місцеві вихованці Гусятинської ДЮСШ. Волею жеребу у першому поєдинку монастириські юнаки зійшлися з господарями паркету. Запекла боротьба точилася практично на протязі всього матчу. Команди основну ставку зробили на захист. Про що і свідчить низька результативність гри. Наші гравці не змогли дотиснути суперника та поступились всього одним очком. Гра закінчилась  перемогою господарів з рахунком 11:10.

Наступний поєдинок монастириські баскетболісти вже набагато вдаліше зіграли з командою юнаків Хоростківської  ДЮСШ  та впевнено перемогли з рахунком 39 :7.

В останній грі на монастириських юнаків чекали чемпіони області в даній віковій категорії, команда Чорківської ДЮСШ. Видовищним  виявився поєдинок, як засвідчили  багаточисельні уболівальники, адже не секрет, на паркеті зійшлися  золоті та срібні призери чемпіонату області 2015 року.  Цього  разу чемпіони підтвердили своє реноме  та перемогли з рахунком 28:21.

У загальному підсумку на турнірі  наші   юні баскетболісти посіли третю сходинку.

Вдало проведений сезон не дає підстав зупинятись на досягнутому, а вже найближчим часом продовжувати готуватись до наступного, не менш цікавого сезону 2016 року.

Категорія: баскетбол | Переглядів: 364 | Додав: mannam | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar