MENU
Головна » 2016 » Грудень » 19 » Срібні призери міжобласного турніру з футзалу.
18:05
Срібні призери міжобласного турніру з футзалу.

17 грудня,  у спортивному залі  «Бережанського агротехнічного інституту», відбувся міжобласний турнір з футзалу   присвячений Дню Святого Миколая. Участь у турнірі взяли шість команд юнаків 2006 р.н. і молодших . Обласний центр був представлений двома командами, господарі турніру теж виставили дві команди, Монастириську  ДЮСШ представляли вихованці  тренера І.В. Красія.  Честь Івано – Франківської області захищали вихованці Рогатинської ДЮСШ.

Команди були поділені на дві групи.  Наші юнаки потрапили до групи «А»   з командами Тернопіль – 1 та   Бережани  - 2 . Здобувши переконливу  перемогу над однолітками з Тернополя 0:7, та здолавши команду Бережани – 2  з рахунком 6:1, монастириські  футзалісти потрапили до фіналу, де зустрілись з переможцем групи «В», командою господарів Бережани – 1.

 У цікавому, напруженому, інтригуючому і до кінця непередбачуваному  поєдинку, господарі на останній хвилині матчу вирвали перемогу у монастирищан з рахунком 2-1, та стали переможцями змагань. Вихованці І.В. Красія здобули срібні нагороди турніру.

 Всі призери були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками.

Категорія: футбол | Переглядів: 599 | Додав: mannam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar