MENU
Головна » 2018 » Квітень » 1 » Тренуються наймолодші. + ( фото)
13:34
Тренуються наймолодші. + ( фото)

Діти люблять гратися, а ще в своїх іграх люблять бути схожими на своїх кумирів. Найулюбленішою грою багатьх хлопчаків був, є і ще довго буде залишатися футбол.

З вересня минулого року на базі Монастириської ДЮСШ працює відділення футболу де займаються наймолодші вихованці ДЮСШ. Хлопчакам тільки по 7-9 років, але за пів року тренувань під керівництвом тренера Валька Олександра В’ячеславовича, вже вправно володіють деякими елементами футболу. Вихованці Олександра Валька рухаються від азів до складних технічних і тактичних прийомів. На тренуваннях учні відпрацьовують техніку володіння м’ячем, розвивають загальну фізичну підготовку, координацію, гнучкість. Тренером використовується різноманітний інвентар в залежності від типу тренування: конуси, фішки, координаційні драбинки і звичайно ж м’ячі . Разом з дітьми тренер бере активну участь у тренуванні, грає з ними у футбол, виконує вправи, Олександр В’ячеславович вміє знайти підхід до кожного вихованця, тому діти люблять свого тренера та з задоволенням відвідують тренування.

Звичайно, не всі юнаки в майбутньому стануть професійними спортсменами, але всі ми погоджуємось з тим, що нехай краще наші діти займаються спортом, ніж безцільно тиняються по вулицях.

Побажаємо їм спортивних звершень та перемог.

Категорія: футбол | Переглядів: 1646 | Додав: mannam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar