MENU
Головна » 2015 » Грудень » 18 » Монастириські баскетболісти їдуть на зональні змагання.
22:10
Монастириські баскетболісти їдуть на зональні змагання.

Дві найсильніші баскетбольні команди  району серед загальноосвітніх шкіл, Монастириська ЗОШ та Висоцька ЗОШ, зійшлися 18 грудня у фінальному двобої в рамках чемпіонату району з баскетболу серед школярів.   Уболівальники, які завітали до спортивного залу місцевої школи, не пошкодували, адже побачили справді видовищну, захоплюючу гру обох команд , гідну фіналу. До фінального свистка ніхто не брався  передбачити результат поєдинку, адже інтрига тривала до останньої секунди гри. Гра проходила з перемінним успіхом то однієї, то другої команди.  Рахунок коливався мов шальки терезів. На останню хвилину матчу рахунок  був рівним 25 – 25.

В одній з останніх атак Монастириські школярі отримали право на пробиття штрафних кидків. Один з яких пробили влучно. Швидка атака гостей завершилася втратою м’яча. Фінальний свисток зафіксував рахунок 26-25 на користь Монастириських школярів.

Здобувши перемогу, вихованці Монастириської ЗОШ  вибороли право захищати честь району на зональних змаганнях, які відбудуться вже у наступному році.

Хочеться відзначити, що честь Монастириської  ЗОШ захищали  вихованці ДЮСШ   практично середньої вікової групи (2002 – 2003 р.н.), а суперники були на 3-4 роки старшими (1999 – 2000 р.н.)

 

Категорія: баскетбол | Переглядів: 609 | Додав: mannam | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
avatar