MENU
Головна » 2015 » Грудень » 25 » Непрогнозований фінал.
21:17
Непрогнозований фінал.

25 грудня на  майданчику зі штучним покриттям  Бучацької  ЗОШ  проведено турнір з міні-футболу серед  юнаків  - «Призи від Миколая».

На змаганнях  Монастириська  ДЮСШ  була представлена командами двох вікових груп, відповідно 2000 та 2001 р.н., всі юні футболісти вихованці тренера І.В. Красія. Крім великого футбольного десанту з Монастириська у турнірі взяли участь вихованці Бучацької ДЮСШ та  школярі з Трибухівської ЗОШ.

Ігри почались з півфінальних поєдинків.  Бучач зустрічався з Монастириськами (2001р.н.).В цій  грі, вихованці молодшої групи І. В.Красія впевнено перемогли бучачан з рахунком 0:6, та вийшли до фіналу.

У другому поєдинку жереб звів трибухівських школярів із вихованцями старшої групи (2000р.н.) І.В.Красія. І знову перемога монастириських футболістів з рахунком  5:0.

Отже у фінальному двобої зійшлись молодша та старша групи Монастириської  ДЮСШ. Гра виявилась гідна фіналу. Ніхто не хотів поступатись. Фінальний  свисток зафіксував нічийний результат 2:2, а за регламентом турніру було передбачено пробиття семиметрових штрафних ударів одразу по завершенні поєдинку. Пробивши влучніше пенальті 3:5, вихованці молодшої вікової групи стали переможцями турніру.  

На згадку про проведений турнір учасники отримали грамоти, а команда-переможець – кубок. Кращим воротарем турніру було визнано Кравця В. , кращим нападником – Гливу В. ( 5 голів). Кращим гравцем турніру визнано Костіва А. – всі вихованці Монастириської ДЮСШ.

Змагання  проведено з метою залучення дітей до спорту, популяризації улюбленої гри мільйонів серед  дітей.

 

 

Категорія: футбол | Переглядів: 423 | Додав: mannam | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar